fbpx
 
Avatar

Bakkerij Nollen Goor

Member since: Martes, 07 Abril 2020
Last Visit: Miércoles, 08 Abril 2020
Detalles
Empresa
Bakkerij Nollen Goor
Dirección
Grotestraat 99a, Goor, Nederland
address_lat
52.232696
address_lng
6.5864545
Teléfono
0547 - 27 14 36
Email de la empresa
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Sitio web
http://www.bakkerijnollen.nl
Página Facebook
https://www.facebook.com/BakkerijNollen/
Modo
Entrega a domicilio, Para llevar, Pedidos online, Pedidos por teléfono, Tarjeta regalo
Tipo
Tienda de chocolate, Pastelería, Panadería
Servicios
Descripción

Chocolade, er zijn maar weinig mensen die er niet dol op zijn. Voor het bestellen van lekkere ambachtelijke chocolade ben je bij Bakkerij Nollen aan het juiste adres. Onze chocolatier Hans Hulshof creëert met zijn team van chocolatiers de lekkerste creaties van chocolade. Van overheerlijke ambachtelijke chocoladerepen en chocoladekrakelingen tot aan de lekkerste prijswinnende bonbons. Of je het nou voor jezelf bestelt of het geeft als cadeau, onze chocolade is altijd een goed idee. Je kunt je bestelling online plaatsen in onze webshop op www.bakkerijnollen.nl, maar we helpen je natuurlijk ook graag verder in één van onze 16 winkels.

 

In 2019 zijn bakker Vincent Nollen en chocolatier Hans Hulshof naar Ivoorkust afgereisd om de plantages van Callebaut te bezoeken. Zij zagen daar met eigen ogen hoe de cacaobonen werden geplukt. Vincent en Hans hebben gezien dat Callebaut er alles aan doet om het leven van de lokale gemeenschappen te verbeteren. Dit is een van de redenen dat Nollen ervoor kiest om met Callebaut chocola te werken.

Foto & Video
Foto
Video
No hay información introducida

© Copyright 2020 NotWithoutMyChocolate - All Rights Reserved

 Share #NotWithoutMyChocolate 

email 32 Info@notwithoutmychocolate.com

Powered by Edgius